DEAC Koffie Experts blijft bereikbaar

Het Corona-virus zorgt op dit moment voor veel uitdagingen. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en waar we kunnen ondersteunen we elkaar. Onze dienstverlening draait daarom door om onze klanten te blijven helpen. Uiteraard nemen wij de gestelde richtlijnen van het RIVM in acht zoals het vermijden van lichamelijk contact en het houden van gepaste afstand. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat onze medewerkers gezond zijn.

Heeft u vragen?

In onze lijst van meest gestelde vragen vindt u diverse antwoorden op vragen over techniek, storingen en onderhoud, uw bestellingen, kwaliteitsbezoeken, workshops en administratie. Voor algemene of overige vragen belt u ons op 0174 - 527800 of stuurt u ons een mailtje via sales@deac.nl

Voor de komende weken en de periode daarna wensen wij u veel wijsheid en doorzettingsvermogen toe. We hopen dat de impact van deze situatie zoveel mogelijk beperkt zal blijven.

icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

JURA

DEAC Koffie Experts is premium dealer van Jura espressoapparatuur voor de zakelijke markt. Het volledige assortiment van Jura machines kan op aanvraag worden geleverd. De nieuwste professionele apparaten, de WE6 en de WE8, met de laatste technologische ontwikkelingen zijn uiteraard bij ons te koop.

JURA WE6.jpg

JURA WE6

De WE6 zet in een handomdraai de lekkerste koffieklassiekers, van ristretto tot de "gewone" kop koffie. Zet gemiddeld 30 koppen per dag.

JURA WE8.jpg

JURA WE8

Met de JURA WE8 zet u 12 mogelijke koffiespecialiteiten (incl. melkkoffievarianten) met één druk op de knop. Gemiddeld 30 koppen koffie per dag.

JURA X8.jpg

JURA X8

Zoekt u een machine met een grotere capaciteit? De JURA X8 zet gemiddeld 80 koppen per dag en biedt uw medewerkers de keuze uit 21 koffievarianten.

JURA Giga X3.jpg

JURA GIGA X3

De nieuwe GIGA X3 Professional voorziet in alles wat in een kantoortuin of in een pauzeruimte voor medewerkers telt: tot wel 31 individueel…

JURA Giga X3c.jpg

JURA GIGA X3c

De nieuwe GIGA X3c Professional voorziet in alles wat in een kantoortuin of in een pauzeruimte voor medewerkers telt: tot wel 31 individueel…

JURA Giga X8c.jpg

JURA GIGA X8c

Met de GIGA X8c presenteert JURA een volledig nieuwe generatie volautomaten voor professioneel gebruik. Hij schittert in alle opzichten en is meteen…