DEAC Koffie Experts blijft bereikbaar

Het Corona-virus zorgt op dit moment voor veel uitdagingen. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en waar we kunnen ondersteunen we elkaar. Onze dienstverlening draait daarom door om onze klanten te blijven helpen. Uiteraard nemen wij de gestelde richtlijnen van het RIVM in acht zoals het vermijden van lichamelijk contact en het houden van gepaste afstand. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat onze medewerkers gezond zijn.

Heeft u vragen?

In onze lijst van meest gestelde vragen vindt u diverse antwoorden op vragen over techniek, storingen en onderhoud, uw bestellingen, kwaliteitsbezoeken, workshops en administratie. Voor algemene of overige vragen belt u ons op 0174 - 527800 of stuurt u ons een mailtje via sales@deac.nl

Voor de komende weken en de periode daarna wensen wij u veel wijsheid en doorzettingsvermogen toe. We hopen dat de impact van deze situatie zoveel mogelijk beperkt zal blijven.

icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Frozen cappuccino

Verras uw gasten tijdens de warme maanden met een verkoelende koffiedrank. Onze Frozen cappuccino een echte must have voor op de menukaart. Het is gemakkelijk te bereiden in een slushmachine of blender en door het toevoegen van siropen biedt u uw gasten ook nog eens de keuze uit verschillende smaakvariaties.

Recept slushmachine

Meng de ingrediënten eerst in een aparte bak goed door elkaar en giet vervolgens het mengsel in de slushmachine. Na circa 45 minuten serveert u de heerlijkste ijskoffie. Eén pak Frozen cappuccino is goed voor ongeveer 4 liter ijskoffie.

  • 1 pak Frozen cappuccino à 750 gram 
  • 4 liter volle melk
  • 4 espresso's

Recept blender

Mix de ingrediënten in de blender tot de ijsblokjes versnipperd zijn. Deze verhoudingen zijn goed voor 1 glas Frozen cappuccino.

  • 3 eetlepels (30 gram) Frozen cappuccino
  • 100 ml melk
  • 5 à 6 ijsblokjes