icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Faema President

Voor wie wil innoveren zonder met tradities te breken brengt Faema de President, een machine die zijn naam en design ontleent aan hét Faema icoon uit de jaren ’60 maar op technisch gebied helemaal van deze tijd is. Een charmante machine die is ontworpen om in ieder interieur te passen én om aan de wensen van iedere barista te voldoen. Zo is de President verkrijgbaar in twee uitvoeringen; het traditionele thermosifonsysteem of via het moderne GTi-systeem.

Ook in het design van de President ontmoeten vintage en modern elkaar. De industriele vormgeving en minimalistische vormen worden gecomplementeerd met de keuze voor uitgesproken materialen. Zo ontleent de thermosifonmachine zijn stijl aan een perfect uitgebalanceerde combinatie van mat zwarte en stalen panelen. De GTi-uitvoering combineert gesatineerd en verchroomd staal met subtiele tinnen en houten details.

 

Eigenschappen

  • Boilercapaciteit van 11 liter (2-groeps), 17,5 liter (3-groeps) of
    24,1 liter (4-groeps)
  • Smart Boiler
  • 2 stoompijpen of 1 stoompijp en 1 coldtouch AutoSteam Milk4
  • 1 heet-wateruitloop
  • Thermosifonsysteem of GTi
  • Drie bedieningsknoppen per zetgroep, thermosifon-uitvoering ook mogelijk met vijf knoppen (vanaf april 2020)

President GTi; kies je favoriete design
Geometrische vormen uitgevoerd staal maken de President GTi tot een echte blikvanger en het strakke glazen achterpaneel maakt dat helemaal compleet. Verkrijgbaar in diverse ontwerpen, allen passend bij het stijlvolle retrokarakter van deze espressomachine. Zo kiest u zelf welk ontwerp er binnen uw interieur past! En zit er geen favoriet voor u tussen, overweeg dan een gepersonaliseerd ontwerp.

Creëer een eigen design!
Wilt u een President GTi die 100% in uw stijl past? Personaliseer dan het achterpaneel met een geheel eigen ontwerp! Denk bijvoorbeeld aan uw eigen logo of een paneel compleet in uw huisstijlkleur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Nader kennismaken met de Faema President?

Dit icoon wilt u toch met eigen ogen zien én met eigen handen uitproberen? Maak een vrijblijvende afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Faema President
Zegt u elegantie en veelzijdigheid, dan zegt u Faema President. Op technisch gebied is de Faema President helemaal van deze tijd, maar hij ontleent zijn naam en design aan hét Faema icoon uit de jaren ‘60. En wist u dat u bepaalde delen van deze professionele espressomachine voor de horeca geheel naar eigen wens kunt ontwerpen? 

Aanpasbaar achterpaneel
Design en stijl maken de Faema President tot een unieke machine. Eindeloze aanpassingsmogelijkheden maken de machine nog unieker. Zo is het mogelijk om in het achterpaneel te spelen met talloze gevarieerde, grafische ontwerpen. Het achterpaneel is verkrijgbaar in diverse ontwerpen, stuk voor stuk passend bij het stijlvolle retrokarakter van deze espressomachine. Zit uw ideale ontwerp er niet tussen? Kies dan voor een gepersonaliseerd design. Zo geeft u een geheel eigen draai aan deze professionele espressomachine voor de horeca. Dit is hoe een echte koffiemachine er uit hoort te zien.

Ontworpen voor optimaal resultaat
De Faema President is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met het traditionele thermosifonsysteem of met het moderne GTi-systeem. Uiteraard bieden beide systemen een stabiele temperatuurregeling. De ergonomische filterdragers en afzonderlijk instelbare zetgroepen (via touchscreen en drukknoppen) zijn slechts enkele vernieuwingen aan de Faema President. Zo is de Faema President ontworpen om het werk en resultaat van de barista eenvoudiger én beter te maken.

Op zoek naar een professionele espressomachine voor de horeca?
Voor echt goede Italiaanse koffiekwaliteit moet u bij Faema zijn. De producten van Faema staan niet alleen bekend om het zetten van de beste koffie, maar beschikken ook over een prachtig design. DEAC Koffie Experts biedt professionele espressomachines voor de horeca en is dan ook trotse leverancier van de Faema President. Bent u benieuwd naar deze blikvanger of een van onze andere Faema espressomachines? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom. Wij vertellen u graag alles over de Faema President en onze andere Faema-machines.
 


Kies voor het totaalpakket van DEAC Koffie Experts

Eigen koffie- en theemerken

Onze unieke merken zijn speciaal voor ons ontwikkeld en exclusief bij ons verkrijgbaar
Image

Hoogwaardige espressomachines

Wij zijn trotse partner van gevestigde fabrikanten van espressomachines, zoals Faema en Rex-Royal

Eigen technische servicedienst

Met eigen monteurs door heel Nederland zijn wij snel ter plaatse voor servicebeurt of storing
Image

Eigen routeverkoop in heel Nederland

Onze vaste routeverkopers komen regelmatig bij u langs en bezorgen tot in uw magazijn
Image

Persoonlijk contact met onze klanten

Al ruim 45 jaar zijn wij een koffiepartner met persoonlijke aandacht voor koffie en klant

Continue kwaliteitsbewaking

Onze experts bewaken met u de koffiekwaliteit en waar nodig trainen zij uw medewerkers