icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Faema Emblema

De machine is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals geborstelde aluminium, verchroomde onderdelen en RVS. Wat in het oog springt zijn de unieke filterdragers, de grote display en verlichting. Met de intelligente Autosteamfunctie kunt u 4 standen definiëren voor de bereiding van de perfecte melkproducten. Verkrijgbaar in zwarte, witte en zilveren uitvoering.

Eigenschappen

  • 11 liter boiler 
  • 1 stoompijp 
  • 1 heet-wateruitloop 
  • 1 Autosteam milk 4 
  • Voorzien van verlichting 
  • Smart Boiler 
  • Thermal Balancing System 
  • Energy Save Mode 
  • Ruveco Teck 
  • Ecofriendly 

Faema Emblema; alleen dit jaar nog verkrijgbaar

Heeft de Faema Emblema ook uw hart veroverd? Schaf deze topper dan nu nog aan voor uw onderneming. Aan het eind van 2020 stopt Faema met de productie van deze fantastische espressomachine. Maak snel een afspraak!

Faema Emblema
De Faema Emblema is een prachtige design espressomachine die van alle gemakken is voorzien. Hoogwaardige materialen, zoals geborsteld aluminium, verchroomde onderdelen en RVS maken de Emblema een van de meest unieke koffieapparaten voor de horeca. Het ontwerp van de Faema Emblema heeft drie basiskleuren en lichtpanelen die verschillende kleuren kunnen aannemen. Zo kunt u iedere dag met kleuren variëren: u kiest zelf het kleurenpalet dat op dat moment het beste past. 

Opvallende kenmerken
De Faema Emblema is uitgerust met een aantal opvallende kenmerken. De unieke design filterdragers zijn ergonomisch gevormd en het grote gepersonaliseerde display. Ook de gekleurde verlichting aan zij- en achterkant maken deze machine een lust voor het oog. Via bluetooth communiceert de Faema Emblema met de bluetooth koffiemolen en past zo zelf de maling en dosering aan voor de perfecte kop koffie. Dit maakt de Faema Emblema één van de meest efficiënte koffieapparaten voor de horeca.

Verbluffende melkkoffies
Dankzij de intelligente AutoSteam-functie kunt u zelf instellen hoeveel melkschuim u met één druk op de knop maakt. Bovendien zijn er vier voorgeprogrammeerde niveaus voor melkschuim en temperatuur mogelijk. Zo maakt iedere werknemer dezelfde kwaliteit melkschuim en verbluffende koffiespecialiteiten.

Horeca koffiemachine prijzen
Koffieapparaten voor de horeca zijn een flinke investering. Daarbij lopen horeca koffiemachine prijzen flink uiteen. Daarom is het maken van de juiste keuze essentieel. Wij geven u dan ook graag, op basis van uw wensen, een advies op maat. Maak vrijblijvend een afspraak en wij vertellen u alles over horeca koffiemachine prijzen en de mogelijkheden van DEAC Koffie Experts.
 


Kies voor het totaalpakket van DEAC Koffie Experts

Eigen koffie- en theemerken

Onze unieke merken zijn speciaal voor ons ontwikkeld en exclusief bij ons verkrijgbaar
Image

Hoogwaardige espressomachines

Wij zijn trotse partner van gevestigde fabrikanten van espressomachines, zoals Faema en Rex-Royal

Eigen technische servicedienst

Met eigen monteurs door heel Nederland zijn wij snel ter plaatse voor servicebeurt of storing
Image

Eigen routeverkoop in heel Nederland

Onze vaste routeverkopers komen regelmatig bij u langs en bezorgen tot in uw magazijn
Image

Persoonlijk contact met onze klanten

Al ruim 45 jaar zijn wij een koffiepartner met persoonlijke aandacht voor koffie en klant

Continue kwaliteitsbewaking

Onze experts bewaken met u de koffiekwaliteit en waar nodig trainen zij uw medewerkers