icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Faema E98

De Faema E98 is een in wit uitgevoerde espressomachine waarmee u, zoals u van Faema kunt verwachten, onder andere krachtige espresso’s en zachte café crèmes kunt bereiden.. De 2-groeps machine is uiteraard voorzien van 2 stoompijpen en aparte heet-wateruitloop.

Eigenschappen

  • 11 liter boiler
  • 2 stoompijpen
  • 1 heet-wateruitloop
  • Duurzame en eenvoudig te reinigen materialen
  • Ruveco Teck
  • Ecofriendly

Kom langs in onze showroom

Benieuwd naar de Faema E98 of één van de andere modellen van onze Italiaanse partner? Onze experts geven u, op basis van uw wensen, graag advies over welke espressomachine het beste bij uw onderneming past.

Faema E98
Bent u op zoek naar veelzijdige espressomachine? De koffiemachine Faema E98 is zeer geschikt voor horecabedrijven die veel van hun espressomachine verwachten. Zowel in kwaliteit als uiterlijk. Deze robuuste machine combineert perfecte kwaliteit van iedere koffiespecialiteit met ultiem gebruiksgemak voor de barista. Daarnaast is deze robuuste machine gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. 

Veelzijdige espressomachine
Het thermosifonsysteem met vaste spuitmond van de koffiemachine Faema E98 is betrouwbaar en garandeert topprestaties. Deze machine is ergonomisch ontworpen en levert ook bij een hoge gebruiksfrequentie optimale kwaliteit koffie. Zo kunt u op ieder moment van de dag krachtige espresso’s en zachte latte macchiato’s bereiden. De Faema E98 is verkrijgbaar in twee of drie zetgroepen en optioneel in een Tall Cup-versie.

LED-verlichting
De LED-verlichting in de koffiemachine Faema E98 kan (optioneel) worden gebruikt om de werkruimte te verlichten. Ook de programmeerbare koffiekeuzeknoppen zijn uitgerust met LED-verlichting, waardoor de gekozen koffie tijdens het zetproces opgelicht blijft. Dit geeft het strakke uiterlijk van deze machine (aluminium en RVS) een speelse en elegante twist. 

Faema E98 prijs
Wilt u meer weten over de prijs van de Faema E98? Bij DEAC Koffie Experts bieden we verschillende opties voor de aanschaf van Faema-machines. Zo kunt u de koffiemachine kopen, maar ook kiezen voor een huur- of leasecontract. Om de koffiemachine Faema E98 net die speciale finishing touch te geven, is het mogelijk uw logo aan de voorzijde van de machine te plaatsen.

Onze uitmuntende kennis en onze passie voor koffie willen wij ook graag met u delen. Aarzel daarom niet en maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Dan vertellen wij u meer over de Faema E98 prijs en de verschillende machine-opties.

 


Kies voor het totaalpakket van DEAC Koffie Experts

Eigen koffie- en theemerken

Onze unieke merken zijn speciaal voor ons ontwikkeld en exclusief bij ons verkrijgbaar
Image

Hoogwaardige espressomachines

Wij zijn trotse partner van gevestigde fabrikanten van espressomachines, zoals Faema en Rex-Royal

Eigen technische servicedienst

Met eigen monteurs door heel Nederland zijn wij snel ter plaatse voor servicebeurt of storing
Image

Eigen routeverkoop in heel Nederland

Onze vaste routeverkopers komen regelmatig bij u langs en bezorgen tot in uw magazijn
Image

Persoonlijk contact met onze klanten

Al ruim 45 jaar zijn wij een koffiepartner met persoonlijke aandacht voor koffie en klant

Continue kwaliteitsbewaking

Onze experts bewaken met u de koffiekwaliteit en waar nodig trainen zij uw medewerkers