icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Faema E91 Ambassador

Deze automatische espressomachine is een degelijke en robuuste koffiemachine. Met de handige stoompijpen bereidt u heerlijke romige cappuccino’s en latte macchiato’s. Uiteraard bereidt u ook eenvoudig een enkele of dubbele espresso of café crème. De machine heeft aan de bovenzijde een handig en ruim koppenplateau waar uw porselein netjes opgeborgen staat en direct voorverwarmd wordt.

Eigenschappen

  • 11 liter boiler 
  • 2 stoompijpen 
  • 1 heet-wateruitloop 
  • Temperatuur eenvoudig te regelen 
  • Duurzame en eenvoudig te reinigen materialen 
  • Thermal Balancing System 
  • Ruveco Teck 
  • Ecofriendly 

Meer informatie over de Faema E91 Ambassador?

Op zoek naar een robuuste, betrouwbare Faema espressomachine voor uw onderneming? Wij adviseren u graag verder over de verschillende modellen en mogelijkheden. Nodig ons uit voor een afspraak of kom langs in onze showroom.

Faema E91 Ambassador
In 1991 creëerde Faema een nieuwe, innovatieve machine met de nieuwste technologie van die tijd: de Faema E91 Ambassador. Met deze machine garandeert Faema elegantie en kwaliteit over de hele wereld. Tegenwoordig is de Faema E91 Ambassador een robuuste en degelijke aanwinst voor uw horecabedrijf, waarbij de barista’s hun artistieke vaardigheden optimaal kunnen benutten.

Karakteristieke elementen
De koffiemachine Faema E91 Ambassador beschikt over karakteristieke elementen. Denk aan een grafisch bedieningspaneel en filterhouders met ergonomische handgrepen. Dankzij het gebruik van roestvrij staal oogt de machine niet alleen robuust, maar is deze ook bestand tegen kalkophoping. Hierdoor maakt u het gehele apparaat gemakkelijk schoon. Daarnaast beschikt de machine over een breed koppenplateau, die uw porselein direct voorverwarmd. Dit maakt de Faema E91 Ambassador niet alleen een echte blikvanger, maar ook een echte ‘professional’ die bij uitstek geschikt is voor grote volumes in de horeca.

Thermal Balancing System
Dankzij het instelbare thermische balanceringssysteem verzekert u uw gasten van heerlijke koffiespecialiteiten. De watertemperatuur en -druk zijn zelf te bepalen en te regelen, waardoor het maken van een espresso tot in de puntjes kan worden bijgestuurd. Bovendien verbetert het mengsysteem voor heet water de waterkwaliteit en maakt de Faema E91 Ambassador hierdoor aanzienlijke energiebesparingen mogelijk.

Koffiemachine Faema E91 Ambassador in uw zaak?
De Faema E91 Ambassador is met name ontworpen voor horecabedrijven waar koffie meer is dan alleen een product. Bent u benieuwd naar alle voordelen van de Faema E91 Ambassador of wilt u kennis komen maken met onze koffie- en theemerken? Onze experts vertellen u er graag alles over. Maak vrijblijvend een afspraak en wij ontvangen u graag in onze showroom.


Kies voor het totaalpakket van DEAC Koffie Experts

Eigen koffie- en theemerken

Onze unieke merken zijn speciaal voor ons ontwikkeld en exclusief bij ons verkrijgbaar
Image

Hoogwaardige espressomachines

Wij zijn trotse partner van gevestigde fabrikanten van espressomachines, zoals Faema en Rex-Royal

Eigen technische servicedienst

Met eigen monteurs door heel Nederland zijn wij snel ter plaatse voor servicebeurt of storing
Image

Eigen routeverkoop in heel Nederland

Onze vaste routeverkopers komen regelmatig bij u langs en bezorgen tot in uw magazijn
Image

Persoonlijk contact met onze klanten

Al ruim 45 jaar zijn wij een koffiepartner met persoonlijke aandacht voor koffie en klant

Continue kwaliteitsbewaking

Onze experts bewaken met u de koffiekwaliteit en waar nodig trainen zij uw medewerkers