Kwaliteit is de basis

Onze kwaliteitsmanagers zijn verantwoordelijk voor het bewaken van de perfecte kwaliteit van de koffie die bij onze klanten wordt geschonken. Voor het zetten van het perfecte kop koffie is daarom naast goede koffiebonen en een goede koffiemachine ook goede training van belang.

Training proef je

Wilt u uitleg van een barista over hoe u de beste kop koffie zet met uw koffiezetapparaat? Dan is een persoonlijke training voor uw medewekers een must. Tijdens een inspirerende workshop worden uw medewerkers getraind door één van onze gecertificeerd barista's. Zo zorgt u ervoor dat uw gasten straks alleen maar koffie van baristakwaliteit geserverveerd krijgen. 

Kennis en kunde bijschaven?

Boek een training bij DEAC Koffie Experts! Saskia Kuipers en René Tijs zijn onze SCA gecertificeerd barista's én kwaliteitsmanagers die uw medewerkers met veel enthousiasme de benodigde koffiekennis en -kunde bij zullen brengen . Kies voor een training van een halve dag waarbij u de basis leert of voor een vol dagprogramma waarbij u de fijne kneepjes van het vak leert.