Kwaliteit is de basis

Onze kwaliteitsmanagers zijn verantwoordelijk voor het bewaken van de perfecte kwaliteit van de koffie die bij onze klanten wordt geschonken. Voor het zetten van het perfecte kop koffie is daarom naast goede koffiebonen en een goede koffiemachine ook goede training van belang.

Training proef je

Wilt u uitleg van een barista over hoe u de beste kop koffie zet met uw koffiezetapparaat? Dan is een persoonlijke training voor uw medewekers een must. Tijdens een inspirerende workshop worden uw medewerkers getraind door één van onze gecertificeerd barista's. Zo zorgt u ervoor dat uw gasten straks alleen maar koffie van baristakwaliteit geserverveerd krijgen. 

Kennis en kunde bijschaven?

Boek een training bij DEAC Koffie Experts! Saskia Kuipers is onze SCA gecertificeerd barista én kwaliteitsmanager die uw medewerkers met veel enthousiasme de benodigde koffiekennis en -kunde bij zal brengen. Kies voor een training van een halve dag waarbij u de basis leert of voor een vol dagprogramma waarbij u de fijne kneepjes van het vak leert.

Oefen zelf met onze instructievideo's

Met deze video's oefenen u en uw medewerkers alvast zelf met het maken van diverse latte art figuren. Saskia legt jullie stap voor stap uit hoe het werkt. Liever een live training volgen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Latte art hartje

Latte art zwaan

Latte art tulp

Latte art rosetta