_JP05377.png

Barista & Trainingen

Barista & Trainingen

Kwaliteit is de basis

 

Wij hebben een aantal SCA Certificeerde baristas in dienst. Deze kwaliteitsmanagers zijn verantwoordelijk voor het bewaken van de perfecte kwaliteit van de koffie die bij onze afnemers geschonken wordt. Voor het zetten van het perfecte kopje koffie is naast goede koffiebonen en een goede koffiemachine ook goede training van belang.

 

 

AST Logo 2016-2019 - black.png

Training proef je

 
Wilt u uitleg van een barista over hoe u het beste met een koffiezetapparaat een kop koffie kunt zetten? Dan is een persoonlijke training voor uw personeel een must. De kwaliteitsmanager zal uw medewerkers met enthousiasme trainen tijdens een inspirerende workshop. Op deze manier zorgt u ervoor dat de koffie geschonken wordt zoals alleen een barista dit kan.

 

 

Kennis en kunde bijschaven ?

 

Boek een training bij DEAC Koffie Experts.  Kies voor bijvoorbeeld een training van een halve dag waarbij u de basis van een barista leert of voor een vol dagprogramma waarbij u de fijne kneepjes van het vak leert. Tijdens de barista training traint onze kwaliteitsmanager uw team aan de hand van de beste barista koffiemachines van Faema..

 

Bekende gezichten namens DEAC Koffie Experts zijn Charlotte de Bruijne en René Tijs.

 

 

 

Wilt u vrijblijvend advies over machines, koffie of thee voor uw bedrijf? Laat het ons weten.