DEAC Koffie Experts blijft bereikbaar

Het Corona-virus zorgt op dit moment voor veel uitdagingen. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en waar we kunnen ondersteunen we elkaar. Onze dienstverlening draait daarom door om onze klanten te blijven helpen. Uiteraard nemen wij de gestelde richtlijnen van het RIVM in acht zoals het vermijden van lichamelijk contact en het houden van gepaste afstand. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat onze medewerkers gezond zijn.

Heeft u vragen?

In onze lijst van meest gestelde vragen vindt u diverse antwoorden op vragen over techniek, storingen en onderhoud, uw bestellingen, kwaliteitsbezoeken, workshops en administratie. Voor algemene of overige vragen belt u ons op 0174 - 527800 of stuurt u ons een mailtje via sales@deac.nl

Voor de komende weken en de periode daarna wensen wij u veel wijsheid en doorzettingsvermogen toe. We hopen dat de impact van deze situatie zoveel mogelijk beperkt zal blijven.

icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Expertise op alle vlakken

Een succesvolle koffiebeleving vraagt om meer dan goede koffiebonen. Met ruim 40 jaar ervaring begrijpt DEAC Koffie Experts dat als geen ander. Wij begeleiden u tijdens het complete proces met onze kennis en aandacht zodat u die perfecte kop koffie kunt verzorgen. En van goede koffie drinkt uw gast graag nog een tweede.

Kennis van koffie en machines

De twee belangrijkste ingrediënten voor mooie koffies zijn zorg en aandacht. Wij vertellen u hier natuurlijk graag alles over en bieden u daarnaast de mogelijkheid uw medewerkers te laten trainen. Wij helpen u met de kneepjes van het koffievak.

Bevoorrading tot in uw magazijn

Wij hebben een eigen team routeverkopers dat met regelmaat (u bepaalt zelf hoe vaak) de bevoorrading van uw horecazaak verzorgd. Levering van koffie, thee, koek en andere producten tot in uw magazijn. Wat een gemak!

  • Landelijke dekking met ons eigen experts
  • Ze kennen uw mensen zodat het vertrouwd is
  • Ze komen dagelijks in ons magazijn zodat we snel kunnen schakelen
Technische servicedienst

Een belangrijk aspect om de kwaliteit van warme dranken te garanderen is onderhoud van de machine.

  • Wij bieden servicecontracten in verschillende vormen
  • 24-uurs service bij storing (ook in het weekend) met landelijke dekking
  • Eigen ervaren en vakkundig getraind