Biologische koffie

Ook voor biologische koffie bent u bij DEAC Koffie Experts aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk de beste biologische koffiebonen. Biologische koffie wordt anders geproduceerd dan standaard koffie. Zo wordt er minder gebruik gemaakt van chemische middelen. Hierdoor verbetert niet alleen de smaak, maar kunt u ook optimaal genieten van uw kop biologische koffie.

Fairtrade Max Havelaar

Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade is zowel een keurmerk als een wereldwijde beweging. In Nederland is Stichting Max Havelaar eigenaar van het Fairtrade keurmerk, ook bekend als het Max Havelaar keurmerk.

EKO-Keurmerk

Het EKO-keurmerk geeft aan dat een product gecontroleerd biologisch is en bovendien afkomstig is van een bedrijf dat extra aandacht besteedt aan duurzaamheid. Want dat is immers wat een moderne, bewuste consument vanzelfsprekend vindt.

SCA Nederland

SCA Nederland is een onafhankelijk instituut, de autoriteit op het gebied van de kwaliteit van koffie. SCA Nederland verbindt mensen en kennis en is een inspiratiebron voor en door koffieprofessionals.

DEAC Koffie Experts

Onze koffie wordt verpakt in volledig recyclebare plastic verpakkingen. DEAC Koffie Experts heeft ook een speciaal koffieconcept waarbij het biologische karakter nadrukkelijk wordt uitgedragen en nageleefd: Organico.

Plastic Heroes

Plastic Heroes is hét inzamelingsysteem voor plastic verpakkingen, zoals kleine PET flessen, boterkuipjes en flacons. Plastic Heroes is een initiatief van de producenten van verpakkingen die in Nederland actief zijn. Die producenten zijn samen met de gemeenten verantwoordelijk voor het inzamelen en recyclen van verpakkingsafval.

Stichting Aap

Stichting Aap geeft apen en andere exotische zoogdieren weer een toekomst. Ze vangen dieren in nood op en pleiten voor betere wetten in heel Europa.