DEAC Koffie Experts blijft bereikbaar

Het Corona-virus zorgt op dit moment voor veel uitdagingen. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en waar we kunnen ondersteunen we elkaar. Onze dienstverlening draait daarom door om onze klanten te blijven helpen. Uiteraard nemen wij de gestelde richtlijnen van het RIVM in acht zoals het vermijden van lichamelijk contact en het houden van gepaste afstand. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat onze medewerkers gezond zijn.

Heeft u vragen?

In onze lijst van meest gestelde vragen vindt u diverse antwoorden op vragen over techniek, storingen en onderhoud, uw bestellingen, kwaliteitsbezoeken, workshops en administratie. Voor algemene of overige vragen belt u ons op 0174 - 527800 of stuurt u ons een mailtje via sales@deac.nl

Voor de komende weken en de periode daarna wensen wij u veel wijsheid en doorzettingsvermogen toe. We hopen dat de impact van deze situatie zoveel mogelijk beperkt zal blijven.

icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Kleurrijk in smaak, eigenzinnig in uitstraling

Oprechte aandacht voor koffie én verrassende smaakkleuren; dat is Colours of Coffee. Deze nieuwe koffielijn van DEAC Koffie Experts is eigenzinnig, kleurrijk in smaak en speciaal voor iedere koffieliefhebber die toe is aan iets bijzonders. De smaak is geïnspireerd op het smakenwiel. Colours of Coffee is gemaakt van 100% arabicabonen afkomstig uit Midden-Zuid Amerika en Indonesië. 

Single Origins

Indonesia

Indonesia is een single origin afkomstig van de Indonesia Raja Batak plantage. De plantage is gelegen op vulkanisch gebied in Indonesië. Op deze plantage worden de bonen honey processed verwerkt. Dit houdt in dat de buitenkant van de bes verwijderd wordt, waarna de boon inclusief de zoete laag gedroogd wordt. Het is een kruidige zoete koffie met verrassende frisse smaak en bijzonder krachtig. Smaken die u vooral terug vindt in deze single origin zijn kaneel, karamel, laurier en groene appel. Met een intensiteit van 9, is dit de krachtigste koffie binnen de Colours of Coffee. De koffie is goed geschikt voor espresso, cappuccino, espresso macchiato, cafe latte en latte macchiato.

Brasil

De naam zegt het eigenlijk al. Brasil is afkomstig uit Brazilië. De koffiebonen worden verbouwd op de plantages in Brasil Mantiqueira de Minas. Het gebied heeft in 2011 de beschermde geografische aanduiding ontvangen voor zijn productie van hoge kwaliteit. Dit is een van de meest gewaardeerde plantages in Brazilië Het bijzondere aan deze koffie is dat veel smaken van chocolade bevat. Als tegenhanger van het zoete van de chocolade, biedt de Brasil ook veel fruitige tonen afkomstig van de rode appel. Samen zorgen deze verschillende smaken voor een zoete en fluweelzachte afdronk. De koffie is zeer geschikt voor espresso, dubbele espresso en cappuccino, maar komt nog meer tot zijn recht in een flat white en espresso macchiato.

Blends

Brasil Ethiopia

Ook deze blend is gemaakt van 100% arabicabonen. De bonen zijn hand geplukt op de plantages Brasil Mantiqueira de Minas en Ethiopia Sidamo. Het is een licht bloemige koffie met een frisse smaakcombinatie door de citrus. De melkchocolade zorgt daarentegen voor de milde en zoete afdronk. De Brasil Ethiopia komt goed tot zijn recht in een espresso, dubbele espresso en cappuccino. In de flat white en espresso macchiato zijn de smaken het best te herkennen.

Colombia Ethiopia Brasil

De Colombia Ethiopia Brasil is een blend samengesteld met 100% arabicabonen van de Colombia Tolima, Ethiopia Sidamo, Ethiopia Yirgacheffe en Brasil Santos. Met een intensiteit van 8,5 heeft deze koffie een milde afdronk. Smaken die in deze koffie terugkomen zijn karamel, vanille, citrus en rood fruit. De citrus in combinatie met het rode fruit zorgt ook voor een klein bittertje. De Colombia Ethiopia Brasil is uitstekend geschikt voor een espresso, cappuccino, flat white en caffe latte.