DEAC Koffie Experts blijft bereikbaar

Het Corona-virus zorgt op dit moment voor veel uitdagingen. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en waar we kunnen ondersteunen we elkaar. Onze dienstverlening draait daarom door om onze klanten te blijven helpen. Uiteraard nemen wij de gestelde richtlijnen van het RIVM in acht zoals het vermijden van lichamelijk contact en het houden van gepaste afstand. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat onze medewerkers gezond zijn.

Heeft u vragen?

In onze lijst van meest gestelde vragen vindt u diverse antwoorden op vragen over techniek, storingen en onderhoud, uw bestellingen, kwaliteitsbezoeken, workshops en administratie. Voor algemene of overige vragen belt u ons op 0174 - 527800 of stuurt u ons een mailtje via sales@deac.nl

Voor de komende weken en de periode daarna wensen wij u veel wijsheid en doorzettingsvermogen toe. We hopen dat de impact van deze situatie zoveel mogelijk beperkt zal blijven.

cafema-icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

cafema-icon-networking.svg

We kennen onze klanten

cafema-icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

cafema-icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Gewoon goed en prijsbewust

Caféma, een grote bekende in horeca Nederland. Caféma espresso is ons koffieconcept waar het allemaal mee begon. Onze klassieker is bij de tijd en een zeer toegankelijk koffieconcept. Hoog in kwaliteit en bescheiden in prijs; een gemakkelijke koffie voor ieder restaurant of horecazaak. We hebben diverse melanges en koffievarianten.

Caresso

Een intense espresso met een boterzacht mondgevoel en een mooi karakter dankzij aroma’s als komkommer, vanille en chocolade. De balans van bitters en rinsheid geven een lange zachte afdronk.

Herkomst: 100% arabica - Peru, Ethiopië, Brasil
Smaakwiel: vanille, chocolade, licht bloemig
Geschikt voor: lungo, espresso

Famoso

Een mooie volle, veelzijdige koffie die erg goed combineert met opgeschuimde melk. De dikke cremalaag van de robusta geeft pit en een licht bittertje.

Herkomst: arabica uit Mexico, Honduras, Brazilië en robusta uit Vietnam
Smaakwiel: kruidnagel, donkere chocolade
Geschikt voor: espresso, melkvariaties, krachtige lungo

Imagio

Deze volle, crèmige espresso is iets kruidiger en intenser dan de Famoso. Deze is zeer geschikt voor een heerlijke cappuccino of voor de sterkere lungo door de robusta.

Herkomst: arabica Ethiopië, India, Brazilië en robusta uit Vietnam
Smaakwiel: kaneel, cacao, zwarte thee
Geschikt voor: espresso, melkvariaties, krachtige espresso

Caféma totaal concept

Binnen de lijn van Caféma is er ook een filterkoffie en een cafeïnevrije variant verkrijgbaar. Om het Caféma koffieconcept compleet te maken zijn er suikersticks, zoetjes, melkcups, porselein en kartonnen bekers in diverse formaten beschikbaar.

Wanneer u geen gebruik maakt van bonenkoffie, dan kunt u kiezen voor Caféma filterkoffie.