cacao klein nieuw.jpg

Cacaomix

Onze eigen cacaomix 

Nu in een nieuwe verpakking

 

Het warme chocolademelkseizoen is weer geopend! Ja echt. Chocolademelk kan namelijk uitstekend het hele jaar door op de kaart. De klassieker kennen we allemaal; een hete kop chocolademelk met een dikke slagroomtop erop. Lekker in de herfst en de winter.  Maak het zomer- en lenteproof met heerlijke variaties. Chocolademelk met ijs, chocolademelk met espresso en heerlijke siroop enz. Ze zijn eenvoudig met maken met onze eigen cacaomix.

De Cacaomix is sinds dit jaar vernieuwd; van een verbeterd receptuur tot aan een nieuwe vrolijke verpakking. Het oog wil ten slotte ook.

 

Wist u dat...
  • Cacao een postieve invloed heeft op de gezondheid? Het is namelijk geschikt voor een gezond herstel na een stevige workout. Chocolademelk verlaagt de bloeddruk waardoor uw bloed makkelijker door uw aderen stroomt. Chocolademelk is ook een bron van eiwitten en koolhydraten die uw lichaam nodig heeft na het sporten en bevat warme chocolademelk meer antioxidanten dan thee of wijn. De antioxidanten neutraliseren de agressieve stoffen in het lichaam, waardoor de kans op hart-, en vaatziekten wordt verminderd. (bron:
  • Worden we er slimmer van? Men zegt dat warme chocomelk de gezondheid van uw hersenen en uw intelligentie bevordert. De antioxidanten zorgen voor extra zuurstof in het bloed waardoor de bloedstroom wordt verbeterd en dat bevordert het kunnen nadenken en onthouden.

Kortom, ongeacht de gelegenheid, Warme chocolademelk gemaakt met onze kwaliteitscacaomix kan in ieder seizoen op ieder moment gedronken worden. 

 

Recepten:

De cacaomix in combinatie met de Lattiz melkopschuimer zorgt voor heerlijke chocolademelk. We hebben een aantal recepten gemaakt! Lees meer

 

 

Wilt u vrijblijvend advies over machines, koffie of thee voor uw bedrijf? Laat het ons weten.

*