icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Onze eigen cacaomix

Het warme chocolademelkseizoen is het hele jaar door geopend. Ja echt! Chocolademelk kan uitstekend het hele jaar door op de kaart. De klassieker kennen we allemaal; een hete kop chocolademelk met een dikke slagroomtop erop. Lekker in de herfst en de winter. Maak het zomer- en lenteproof met heerlijke variaties. Chocolademelk met ijs, chocolademelk met espresso en heerlijke siroop enz. Ze zijn eenvoudig met maken met onze eigen cacaomix.

Wist u dat...

  • Cacao een postieve invloed heeft op de gezondheid? Het is namelijk geschikt voor een gezond herstel na een stevige workout. Chocolademelk verlaagt de bloeddruk waardoor uw bloed makkelijker door uw aderen stroomt. Chocolademelk is ook een bron van eiwitten en koolhydraten die uw lichaam nodig heeft na het sporten en bevat warme chocolademelk meer antioxidanten dan thee of wijn. De antioxidanten neutraliseren de agressieve stoffen in het lichaam, waardoor de kans op hart-, en vaatziekten wordt verminderd.
  • Worden we er slimmer van? Men zegt dat warme chocomelk de gezondheid van uw hersenen en uw intelligentie bevordert. De antioxidanten zorgen voor extra zuurstof in het bloed waardoor de bloedstroom wordt verbeterd en dat bevordert het kunnen nadenken en onthouden.

Kortom, ongeacht de gelegenheid, Warme chocolademelk gemaakt met onze kwaliteitscacaomix kan in ieder seizoen op ieder moment gedronken worden.