DEAC Koffie Experts blijft bereikbaar

Het Corona-virus zorgt op dit moment voor veel uitdagingen. Gezondheid is prioriteit nummer 1 en waar we kunnen ondersteunen we elkaar. Onze dienstverlening draait daarom door om onze klanten te blijven helpen. Uiteraard nemen wij de gestelde richtlijnen van het RIVM in acht zoals het vermijden van lichamelijk contact en het houden van gepaste afstand. Ook houden wij nauwlettend in de gaten dat onze medewerkers gezond zijn.

Heeft u vragen?

In onze lijst van meest gestelde vragen vindt u diverse antwoorden op vragen over techniek, storingen en onderhoud, uw bestellingen, kwaliteitsbezoeken, workshops en administratie. Voor algemene of overige vragen belt u ons op 0174 - 527800 of stuurt u ons een mailtje via sales@deac.nl

Voor de komende weken en de periode daarna wensen wij u veel wijsheid en doorzettingsvermogen toe. We hopen dat de impact van deze situatie zoveel mogelijk beperkt zal blijven.

icon-coffee-machine.svg

Unieke eigen koffie- en theemerken en machines

icon-networking.svg

We kennen onze klanten

icon-truck.svg

Levering tot in uw magazijn

icon-headphones.svg

Eigen technische servicedienst

Elk seizoen zijn eigen speciale drank

Naast koffie en thee wilt u dranken aanbieden die met het seizoen meewisselen. Denk aan de heerlijke, warme chocolademelk waarmee uw gasten tijdens de koude winterdagen opwarmen, maar ook aan de verfrissing die u uw gasten hartje zomer biedt met een lekkere, verkoelende ijskoffie. In ons cacao assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om uw menukaart helemaal compleet te maken voor elk seizoen.

Chocolademelk

Ons eigen merk Cacaomix is perfect voor onze volautomaten.

Serveertip!
Combineer dit met Lattiz en u serveert in een oogwenk een heerlijke volromige chocolademelk. U bestelt onze Cacaomix per doos van 10 kilogram (10 zakken).

Frozen cappuccino

Zomerse temperaturen vragen om frisse koffievariaties. Een lekkere ijskoffie of Frozen cappuccino is dan een heerlijke afwisseling!
Frozen cappuccino is een product van ons eigen merk en is per zak van 750 gram te bestellen.

U bereidt Frozen cappuccino eenvoudig en snel in een slushmachine of in een blender.

Cacao variaties

Naast ons eigen merk cacao bieden wij een divers kwaliteitsassortiment voor het maken van chocolademelk.

Cacao sachets: Eenvoudig een warme chocolademelk serveren kan met een goede warme melk en een cacao sachet. Geleverd per 100 sachets.

Chocomel hotpouch: Kant-en-klare Chocomel voor de Chocomel machine van Friesland Campina. Geleverd per doos van 4 x 3 liter.