Het meest populaire koffieconcept op de zakelijke markt? Dan hebben we het over de levering van machine(s), koffie én service in één. Maar liefst 82% van werkend Nederland vindt een kop koffie belangrijk om de dag goed te beginnen. Reden genoeg om kritisch te kijken naar een koffiemachine voor op het werk. Klanten, maar ook medewerkers, verlangen steeds meer van bedrijven. Een goede kop koffie is daar een mooi voorbeeld van. Weet u niet waar u op moet letten tijdens de zoektocht naar een passend koffiemachine voor op het werk? Dat snappen we! In deze blog geven we u tips voor het vinden van een passende koffiemachine op het werk.

Koffiemachine op maat

Dé perfecte koffiemachine op het werk? Die bestaat helaas niet. Voor ieder bedrijf is het van belang om te kijken naar de wensen en behoeften van het bedrijf en het aantal medewerkers. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een apparaat met verschillende variaties, zoals cappuccino of een caffè latte? Of zoekt u een simpel koffiezetapparaat voor op kantoor met alleen koffie en thee? Ook de capaciteit van een koffiezetapparaat op kantoor is van belang. Is er bijvoorbeeld een hoge capaciteit nodig voor veel koffiekoppen achter elkaar?

Uw koffiekeuze

Een koffiemachine op het werk moet dus een weloverwogen keuze zijn. Er zijn tal van machines op de markt. We zetten er een aantal voor u op een rij:

Rex-Royal
Rex-Royal biedt volautomatische espressomachines waarmee u in een handomdraai een heerlijke kop (melk)koffie zet. Een Rex-Royal koffiemachine op het werk is ideaal wanneer u op zoek bent naar een totaaloplossing of wanneer u een sterke capaciteit nodig heeft.

JURA Professional
De JURA volautomaat uit Zwitserland heeft een bonenreservoir voor 500 gram koffiebonen en biedt een scala aan koffievariaties. Een ideale oplossing voor een werkomgeving waar dagelijks ongeveer 30 koffiespecialiteiten worden bereid. Tevens biedt JURA TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie.

Animo
De koffiemachines van Animo zijn klein van formaat, maar groot qua prestaties. De compacte machine biedt veel soorten koffie: van espresso tot cappuccino. Zo heeft u een snel kopje koffie, op ieder moment van de dag.

ETNA
Een ETNA koffiemachine biedt 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. Het apparaat zet maar liefst 80 kopjes koffie per uur. En met één druk op de knop maakt u tot wel 10 koffievariaties, bereid op basis van koffiebonen, topping en chocolade. Een ETNA koffiemachine voor op het werk is compact en past hierdoor perfect in iedere bedrijfskantine.

Een totaaloplossing

Het kiezen van de juiste koffie voor op het werk is een weloverwogen keuze. Daarom bieden wij ons eigen koffieconcept: Caféma espresso. Tevens kunt u voor een vast bedrag per maand een koffiemachine voor op het werk bij ons huren en bieden we een eigen technische servicedienst. Voor iedere kantoorsituatie is er namelijk een oplossing! Bent u benieuwd naar de perfecte oplossing voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0174-527 800 of e-mail.