De aanschaf van een koffiemachine op het werk is een flinke investering. Gelukkig kunt u deze investering eenvoudig terugverdienen, mits u de juiste keuzes maakt. Want welke machine is geschikt voor uw bedrijf en waar moet u op letten bij de aanschaf van een koffiezetapparaat voor op kantoor? Het antwoord op deze vragen is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal medewerkers dat uw bedrijf telt. In deze blog geven wij u tips voor het vinden van de perfecte koffiemachine voor bedrijven.

Hoeveel en welke soorten koffie?

Om zeker te weten dat u de juiste keuzes maakt in de zoektocht naar uw perfecte koffiemachine, moet u hier de tijd voor nemen. Halsoverkop een nieuwe koffiemachine aanschaffen, is dus geen goed idee. Kijk allereerst goed naar het aantal medewerkers en naar hun wensen. Volstaat een ‘gewone’ lungo? Of wilt u ook graag kunnen kiezen tussen een espresso, cappuccino en latte macchiato?

Koffiemachine huren of kopen?

Na het volgen van bovenstaande stappen houdt u waarschijnlijk nog een paar machines over. Heeft u vervolgens de perfecte koffiemachine voor op het werk gevonden? Dan is het tijd om na te denken of u deze wilt kopen of huren. Wanneer u de koffiemachine koopt, is deze geheel uw eigendom en bepaalt u vervolgens hoe lang u de machine gebruikt en of u deze uiteindelijk verkoopt of niet. Bent u op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor bedrijven, maar wilt u liever geen grote investering doen? Dan is het huren van een koffiemachine een goede optie. Zo heeft u voor een vast bedrag per maand een goede koffiemachine op het werk staan.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze blog? Of wilt u graag vrijblijvend advies voor uw situatie? Neem dan contact op met één van onze professionals via onderstaand contactformulier of bel 0174-527 800.