Een goede koffiemachine en koffiebonen zorgen niet alleen voor lekkere koffie, maar zorgen ook voor gemotiveerde medewerkers. Met een koffiemachine speciaal voor bedrijven bent u verzekerd van een heerlijke koffiebeleving. Of het nu gaat om een professionele koffiemachine met verse koffiebonen of een instant oplossing, bij DEAC Koffie Experts bent u aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek dan ons uitgebreide assortiment koffiemachines voor bedrijven.

Welke koffiemachine heeft u nodig?

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe koffiemachine voor op het werk is het van belang dat u een koffiemachine kiest die geschikt is voor het zetten van meerdere koppen koffie. Een aantal andere belangrijke eigenschappen waar u naar moet kijken bij de aanschaf van een nieuwe koffiemachine zijn:

  • De watertoevoer: beschikt de koffiemachine over een waterreservoir of kan deze aangesloten worden op de waterleiding?
  • De bonencapaciteit: hoeveel koppen koffie kunt u zetten voordat de bonen bijgevuld moeten worden?
  • Koffieresidubak: hoe vaak moet deze geleegd worden?
  • Het aantal koffievariaties: welke soorten koffie biedt het apparaat aan?

Koffiemachine voor bedrijven kopen

Heeft u een koffiemachine voor bedrijven het liefst in eigen beheer? Dan is het kopen van een machine de beste optie. U investeert eenmalig in de aanschaf van de koffiemachine en profiteert van de geldende garanties op uw koffieapparaat. U kiest vervolgens welke koffie en extra benodigdheden u wilt en regelt het onderhoud van uw apparaat zelf.

Koffiemachine voor bedrijven huren

Het huren van een koffiemachine kent veel voordelen ten opzichte van het kopen van een koffiemachine. Wanneer u een machine huurt, weet u bijvoorbeeld altijd zeker dat deze perfect op uw situatie aansluit. Verandert uw situatie? Dan is de machine zo om te wisselen voor een exemplaar dat beter aansluit. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor onvoorziene kosten. U betaalt een vast bedrag per maand, waarbij het onderhoud aan de koffiemachine is inbegrepen.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve koffiemachine voor bedrijven? Dan bent u bij DEAC Koffie Experts aan het juiste adres. Onze hoogwaardige koffiemachines worden op maat gemaakt. Daardoor is er altijd een koffiemachine die past bij uw bedrijf en perfect op uw situatie aansluit.