Een goede koffiemachine op het werk is van essentieel belang. Nergens ter wereld wordt er zoveel koffie gedronken als in Nederland: maar liefst 2,4 koppen koffie per dag, per hoofd van de bevolking. Welk koffiezetapparaat past nu het beste bij uw bedrijf en uw medewerkers? Gaat u voor een verse bonen machine, fresh brew of toch voor instant koffie? Als Nederlands oudste leverancier van espressomachines en met ruim 40 jaar ervaring heeft DEAC Koffie Experts ruime kennis en ervaring als het aankomt op het serveren van de lekkerste koffie. Wij adviseren u graag op het gebied van een koffiemachine op het werk.

Elke dag koffie van verse bonen

Met een koffiemachine op het werk voor verse bonen geniet u elke dag van een heerlijke, verse espresso, cappuccino of latte macchiato. De koffiebonen worden in de koffiemachine eerst tot een gemalen koffie gemalen, waarna er, onder zeer hoge druk, warm water doorheen wordt geperst. Dit zorgt voor de karakteristieke smaak die koffie hoort te hebben.

Fresh brew: vers en snel

De fresh brew techniek is een populaire zetmethode, omdat u binnen no-time een heerlijke verse kop koffie kunt zetten. De koffie die geschikt is voor een fresh brew machine is vergelijkbaar met filterkoffie, alleen is de fresh brew koffie iets grover gemalen. Het malen gebeurt nagenoeg direct nadat de bonen vers gebrand zijn.
In de fresh brew machine wordt de koffie met behulp van een mechanische filtertechniek gedoseerd, samengebracht met een dosis water en vervolgens gefilterd.

Een snelle kop instant koffie

Instant koffie bestaat uit vriesdroog koffie die in de juiste verhouding met heet water worden gemengd in de mengbekers van de koffiemachine. De instant koffie van DEAC Koffie Experts is vriesgedroogde kwaliteitskoffie die bestaat uit een melange van arabicabonen. Bovendien heeft onze koffie het RFA keurmerk. Zo serveert u in een handomdraai een heerlijke kop koffie. Deze vorm van koffie leent zich dan ook perfect voor een koffiemachine op het werk waar snel en in grote hoeveelheden koffie moet worden geserveerd.

Heeft u uw keuze al gemaakt? Of wilt u graag vrijblijvend advies van één van onze experts? Neem dan contact met ons op via 0174-527 800 of vul onderstaand formulier in.