Een koffiezetapparaat op kantoor biedt veel voordelen en mag dus niet ontbreken in de bedrijfskantine. Toch twijfelen veel bedrijven over het aanschaffen van een koffiemachine. Logisch, want het kopen van een nieuwe koffiemachine is wel een aardige investering. Wij laten u zien dat zo’n investering zeker de moeite waard is en dat een goed koffiezetapparaat op kantoor meer biedt dan alleen een goede kop koffie. Zo is een goede kop koffie bijvoorbeeld ook een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. Stelt u zich eens voor dat u uw bezoekers direct kunt imponeren met een goede kop koffie. Benieuwd hoe de investering van een nieuw koffiezetapparaat voor op kantoor zich terugbetaalt? Wij vertellen u er alles over in deze blog.

 

Tevreden klanten en medewerkers

De relatie met (potentiële) klanten is natuurlijk erg belangrijk. Wanneer u klanten ontvangt, wilt u zo goed mogelijk voor de dag komen. Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat de kwaliteit van uw koffie erg bepalend kan zijn? Een kennismaking, onderhandeling of bespreking begint altijd met een kop koffie. Koffie speelt dus een essentiële rol in de eerste indruk die mensen van u krijgen. Dat geldt ook voor uw medewerkers. Het begint al met de sollicitatie: “Kan ik iets te drinken inschenken?”. Maar koffie heeft ook veel invloed op uw huidige medewerkers. Goede koffie vergroot namelijk niet alleen de tevredenheid, maar ook de creativiteit van uw medewerkers. Kortom, een goed koffiezetapparaat voor op kantoor kan veel teweeg brengen.

Huren of toch kopen?

Een professioneel koffiezetapparaat op kantoor is dus cruciaal. Bent u al overtuigd van de het belang van een koffiemachine op het werk? We snappen dat de aanschaf een aardige investering is. U kunt er daarom ook voor kiezen om een koffiezetapparaat voor op kantoor te huren. Wanneer u een machine huurt, weet u bijvoorbeeld altijd zeker dat deze perfect op uw situatie aansluit. Verandert uw situatie? Dan is de machine zo om te wisselen voor een exemplaar dat beter aansluit. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor onvoorziene kosten. U betaalt een vast bedrag per maand, waarbij het onderhoud aan de koffiemachine is inbegrepen. Scoor die pluspunten, zowel bij uw medewerkers als uw klanten en investeer in een koffiezetapparaat voor op kantoor!